Cicle de trobades online sota la mirada de l’espiritualitat i la transformació interior

El grup Inspiració 2022 organitza un cicle de trobades online anomenades “Mirades per Transformar”. En aquestes trobades s’abordaran diverses temàtiques d’actualitat sota la mirada de l’espiritualitat i la transformació interior. La primera serà el dijous 21 de maig, a les 19 hores. En aquesta ocasió, hi participaran tres persones des de l’àmbit de la salut. Concretament, seran Josep Herms, metge internista i geriatre de la Clínica Sant Josep de Manresa, i membre d’Inspiració 2022; Olga Rubio, cap clínic de la UCI d’Althaia i Concepció Serra, psicòloga clínica i especialista en dol, pèrdues i trauma, i membre d’Inspiració 2022.

En aquesta primera troabada, es tractarà què hi havia més enllà del que se sap a nivell dels mitjans de comunicació sobre la Covid-19 i de la responsabilitat que se’n desprèn de comprendre la sanitat, la seva gestió, la nostra visió de la malaltia i tots aquells temes que sembin interessants per compartir. Malauradament, a hores d’ara, encara la mirada majoritària segueix sent la de concebre la sanitat com una qüestió material i corporal, i molt poc espiritual, que és en la que es centraran.

Per connectar-se a aquesta primera trobada online només cal clicar en aquest enllaç a l’hora fixada i s’entra directament a la trobada: https://meet.jit.si/inspiració2022 Els que es connecten per ordinador només necessiten tenir el navegador google Chrome actualitzat, i els que ho fan per mòbil o tauleta s’han de descarregar l’aplicació de Jitsi Meet allà on pertoqui, segons sigui Android o Iphone. És previst que es portin a terme aquestes trobades online cada quinze dies aproximadament.