Travessa cap al 2022

Enllaç a la pàgina de la Travessa cap al 2022: http://www.travessa2022.cat

Travessa cap al 2022 és una oportunitat per reflexionar al llarg d’un any sobre com, per què i envers què volem viure com a éssers humans i com a ciutadans i ciutadanes de Manresa que compartim el mateix espai i vivim en el mateix temps.

Farem la travessa a través del SILENCI, de la PARAULA i de l’ACCIÓ, perquè hi ha diverses maneres de trobar-se i de compartir el que som. Al llarg de l’any, en el silenci, caminarem conscientment a diferents llocs de la ciutat; a través de la paraula, les xerrades ens ajudaran a reflexionar en grups d’aprofundiment; i en l’acció, amb neteges perimetrals a diferents punts de l’entorn, descobrirem que quan netegem l’exterior, també ens netegem interiorment.

La Travessa seguirà la tríada: TERRAHUMÀ i TRANSCENDENT. Perquè pertanyem a la Terra, i per això, serà la primera en ser tractada; som éssers humans en relació, i parlarem de la comunitat que formem; som també éssers oberts a l’Intangible, a tot allò que ens transcendeix, i que comença on s’acaben les nostres evidències. En un moment com aquest que tot és qüestionat, hem de poder i saber reflexionar, parlar i compartir.