Ester Torrella planteja una visió integral de la salut en la xerrada de la Travessa

La metgessa i homeòpta, Ester Torrella va plantejar el passat dijous 11 de novembre una visió integral de la salut en la xerrada de la Travessa cap al 2022, a l’auditori de la UManresa-FUB. Una setantena de persones van assistir presencialment a la xerrada i un bon nombre també ho van fer online a través de l’Instagram live de Manresa 2022.

En aquesta conferència, Torrella va definir la salut com el veritable estat natural de l’ésser humà i va plantejar algunes qüestions inicials com que enteníem per salut o estat de salut, què és el que ens defineix com a individus saludables i què és el que hem d’integrar quan parlem de salut integral. A partir d’aquí, va explicar que l’ésser humà està format de cos físic, cos anímic i cos espiritual. Va proposar tres parts en la seva xerrada: on som, d’on venim i cap on anem. Finalment, va concloure la seva exposició en que cal una ciència que porti a un enfoc holístic i integratiu que sumi i enriqueixi, renovi i actualitzi l’indissoluble vincle que uneix la ciència amb la consciència.

Podeu descarregar el text de la xerrada clicant aquí, també podeu veure les cites clicant aquí i les referències bibliogràfiques clicant aquí. A continuació, també teniu disponible l’àudio clicant aquí i el vídeo de la xerrada clicant aquí.

La xerrada de la Travessa tractarà sobre una visió integral de la salut

El proper dijous 11 de novembre, a les 19 hores, es portarà a terme la xerrada de laTravessa cap al 2022sobre “Una visió integral de la salut”, a l’auditori de UManresa-FUB (avinguda Universitària, 4-6 de Manresa). En aquesta ocasió, serà a càrrec de la metgessa i homeòpata Ester Torrella. La xerrada es podrà seguir online en directe a través de l’Instagram live de Manresa 2022. La conferència, inclosa dins la 7a edició del cicle Ignàgora, comptarà amb servei d’interpretació en llengua de signes gràcies a la col·laboració entre Ajuntament de Manresa i CASMACS (Casal del Sord de Manresa i Comarques). Per participar a la xerrada cal fer la inscripció a Inscripció: Xerrades – Travessa Cap al 2022 (travessa2022.cat)

Ester Torrella és llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona. Màster en Medicina Tradicional Occidental. Homeòpata i Màster en Homeopatía Espagírica per la Universidad de Girona. S’ha interessat per les diferents disciplines terapèutiques que entenen l’home com un tot indivisible, plenament integrat en l’entorn on viu immers. Espagiria, Alquímia, Homeopatia i Bioquàntica Original són, per a ella, les més relacionades amb aquest propòsit, encara que la seva eina preferida sempre ha estat i segueix sent la paraula. S’ha especialitzat en l’estudi de les característiques i comportaments de les quatre tipologies que conviuen dins de la humanitat, segons la Medicina Tradicional Occidental. Compagina i complementa la consulta privada a la ciutat de Barcelona amb l’escriptura i amb activitats d’assessorament i formació en el coneixement de les quatre tipologies. Aquestes activitats es desenvolupen en el si de l’Associació Un Punt de Partida, una associació sense ànim de lucre que va fundar l’any 2017. És l’autora dels llibres Un punt de partida i La Marta i la Savanah: un viatge pels quatre mons.D’aquest darrer llibre en va fer una cantata que va ser estrenada l’any 2018.

Una vintena de persones participen a la neteja de Joncadella

El dissabte 6 de novembre van participar una vintena de persones a la neteja perimetral de la Travessa cap al 2022 a Joncadella. L’activitat va començar amb una concentració dels participants a les 10 del matí al Pont Llarg de Manresa i després es va caminar fins al santuari de Joncadella. Un cop allà es va procedir a la neteja de l’entorn i cap a les 13 hores es va donar per tancada l’activitat. La propera neteja perimetral tindrà lloc el 4 de desembre al Parc de l’Agulla de Manresa. Per més informació i inscripcions cliqueu aquí: Neteges Perimetrals – Travessa Cap al 2022 (travessa2022.cat)