Convocatòria de Travessa cap al 2022

El proper dijous 25 de març, a les 19 hores, es presenta Travessa cap al 2022: un any de reflexió ciutadana a l’auditori de l’Espai plana de l’Om (plana de l’Om, 5 de Manresa). Es podrà assistir presencialment amb inscripció prèvia i també es podrà veure en streaming via youtube clicant en aquest enllaç. Aquest programa, que organitza l’Associació Inspiració 2022 amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, Manresa 2022, Ignàgora i UManresa-FUB, durarà tot un any: des del 25 de març del 2021 fins el 25 de març del 2022.

Inspiració 2022 proposa un any de reflexió ciutadana en un moment important per a la ciutat, el país, la societat i el planeta. Per aquest motiu, ha programat una sèrie d’actes i xerrades, oberts a tots els públics i entitats, que permetin inspirar i ajudar a fer aportacions concretes en diferents àmbits de la vida personal, ciutadana i social, i que culminaran amb un Simposi que se celebrarà l’any 2022 amb la voluntat d’aprofundir sobre els processos de transformació interior.

Travessa cap al 2022 està estructurada segons la tríada TERRA. HUMÀ i TRANSCENDENT, i fonamentada en tres eixos basats en el SILENCI, la PARAULA i l’ACCIÓ, que definiran els actes que es portaran a terme: a través del silenci, les caminades conscients; a través de la paraula, les xerrades i els grups d’aprofundiment; i a través de l’acció, les neteges perimetrals.

Logo de Travessa cap al 2022.

Volem fer una crida a totes les entitats i persones individuals de la ciutat de Manresa a sumar-se a aquesta reflexió ciutadana d’un any i a participar de les diferents activitats lligades a la Travessa cap al 2022. Podeu consultar el programa clicant aquí i per contactar podeu visitar la pàgina web www.travessa2022.cat o enviar un correu a info@travessa2022.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *