La xerrada del musicòleg Oriol Pérez busca les vies per transcendir la condició i naturalesa distòpica de la humanitat

La propera activitat de la Travessa cap al 2022 serà la primera xerrada de l’àmbit humà. La conferència tindrà lloc el dijous 16 de setembre, a les 19 hores, i serà a càrrec del musicòleg Oriol Pérez Treviño. La xerrada, que porta per títol “Més enllà d’una humanitat distòpica”, es farà a l’auditori de UManresa-FUB (avinguda Universitària, 4-6 de Manresa). La xerrada, inclosa dins la 7a. edició del cicle Ignàgora, comptarà amb servei d’interpretació en llengua de signes gràcies a la col·laboració entre Ajuntament de Manresa i CASMACS (Casal del Sord de Manresa i Comarques).

Oriol Pérez i Treviño és musicòleg i assagista, dedica la seva activitat a la docència i l’escriptura. Al llarg de la seva trajectòria ha combinat la recerca amb la direcció d’importants projectes del país com ara la Xarxa de Músiques a Catalunya, el Festival de Torroella de Montgrí, el Centre Robert Gerhard, l’Acadèmia 1750 o L’Auditori. Immers, en els darrers anys, en recerques de misticisme, espiritualitat i música, col·labora en diferents institucions acadèmiques i culturals del país. En l’actualitat, està treballant en un assaig sobre la recepció de Johann Sebastian Bach junt a l’escriptor Miquel de Palol i escriu diàriament al portal Nosolocine la secció Entre Clàssics. És crític musical d’El Punt Avui. És autor de diferents publicacions, entre les quals el quadern de la Fundació Joan Maragall número 123 «L’Experiència musical: origen, ritualitat i transcendència: el cas de Ludwig van Beethoven». A Fragmenta editorial ha signat una introducció del llibre Música i inspiració. Converses amb Brahms, Strauss, Puccini, Humperdinck, Bruch i Grieg, d’Arthur M. Abell.

Per participar a la xerrada de la Travessa cap al 2022 cal fer la inscripció a través de la pàgina Inscripció: Xerrades – Travessa Cap al 2022 (travessa2022.cat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *